info@nimeks.mk

info@nimeks.mk
Action's image
СЛАТКО ЗАДОВОЛСТВО

CIPIRIPI

Action's image
with Choco Bon and Surprise Toys

Lucky Boy

Action's image
Nestea Зелен чај цитрус

Nestea

БРЕНДОВИ

кои ги застапуваме

Со сопствeниот возен и дистрибутивен парк до сите продажни места во нашата земја за 24 часа од моментот на порачката